onsdag 22 september 2010

En liten liten elefanttugga i tagetSå var en fantatisk kurs slut, eller ja det var ju mer än en vecka sedan.
Har haft ambitionen att skriva om kursen men av någon intressant anledning har det inte blivit av. Tror ibland man vill för mycket- skriva om allt och försöka göra det så bra så att man får prestationsångest och allt blir kajko..
Så jag skriver bara vad som kommer naturligt, hoppas det makes lite sense iallafall; för mig och Teo handlade kursen om att vår relation har blivit bra. Nu är vi redo att ta nästa steg!
Refinment, börja bli medveten om hur han rör sig, var han fördelar tyngden någonstans. Jobbba mycket på att få bort spänningar i hans kropp som uppkommit under vår resa. Som man kan se väldigt tydligt på ena bilden lägger han all sin tyngd på sin "fel shoulder". Han är väldigt stel i hela kroppen och lägger all sin tyngd på framdelen.
Har med Martins och Karins hjälp fått många verktyg att jobba vidare på med Teo.
Detta är början på en ny resa för mig och Teo som mest innan varit en emotionell resa. Nu börjar det bli den fysiska biten vi ska fokusera på.
Det kommer ta tid att programmera om både för mig och honom eftersom det egentligen handlar om att ändra hela hans rörelsemönster..
Vad är det man säger? Man kan inte svälja hela elefanten man får ta en bit i taget!
Nu är första tuggan gjord :)

Bilderna är lånade från Frida och Linda, tack!

5 kommentarer:

 1. Det är en väldigt intressant resa ni har börjat på! Jag tycker det är så kul för dig och Teo!
  Bit för bit kommer elefanten att minska....

  Känner igen det där med skrivkrampen, tycker den drabbar mig också då och då. Men att försöka plita ner det som bara kommer sig naturligt är nog det bästa. :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Det kanske blir en liten liten elefant kvar:).
  Mmm skriva från hjärtat o dem som som hänger med på vad man menar hänger med.

  SvaraRadera
 3. Redan efter första tuggan ser ni väldigt stiliga ut tillsammans. Skriv du från hjärtat, här är vi tacksamma för varje rad.

  SvaraRadera
 4. Fortsätt skriv från hjärtat, alltid roligt att läsa.

  SvaraRadera