lördag 19 juni 2010

Parelli Open House


Jag o Vista inför Liberty Games

Jag, Kim från Kalifornien och Steffy från Pagosa Springs!

Idag har det varit Öppet Hus på Parelli centrat!
Masterystudenterna hade en Savvy Spotlight- där fick de en chans och visa sin horsemanship. De visade tydlligt: "There is nothing you can´t do when the horse becomes a part of you"!
Kathy och John Baar som är ett ansvariga för Facultyn "dansade" ihop med sina hästar. En mycket kärleksfull dans, fyra individer emellan.
Sist men inte minst var ju naturligtvis Linda och Pat Parelli med. Pat pratade om sin vision: To make the world a better place for human and horses.
De är på rätt spår enligt min mening:).. Här i Pagosa har de sedan 1995 skapat en otrolig miljö för människor att komma hit och lära och leva sin dröm. Och de har med sin faculty byggt upp ett program som lär oss, inte nödvändigtvis det vill veta utan det vi BEHÖVER veta.

Jag och Vista var med på Parelli Games, vi gjorde Liberty och lite Freestyle- i ridningen var det två olika mönster man skulle göra på tid. Weawe och Barell Pattern. Vi gjorde allt i skritt- lugnast så framför en publik på en RBE :)

Ikväll är vi inbjudna till vårt värdpar Joe och Nancy på grillfest. Imorgon söndag är det information om Parelli Ambassador- ska bli intressant!

3 kommentarer:

 1. Verkar helt fantastiskt alltihop! Det är bara att gratulera er till att ni kom iväg. Colorado ser oerhört vackert ut!

  SvaraRadera
 2. Gick det bra då ni deltog på Parelli Games?
  Du verkar att ha det jättebra, vacker miljö, festkvällar, bra kompisar och massor av upplevelser!
  Fina bilder!
  Allt är bra i Röinge!
  kram mamma och pappa

  SvaraRadera
 3. STOR KRAM från Halmstad - ser helt fantastiskt ut!! Tänker på dig! //lotta

  SvaraRadera